Det bästa för dina husdjur

Om oss

Välkomna in och snurra runt i vår nya webbutik.

Företaget AD Djurlivet har funnits sedan 2021 med annat namn (AD Gröna katter och hundar) vilket var för likt ett annat företagsnamn. Därför får f.d GRöna katter och hundar ändra till AD Djurlivet. Allt annat är sig likt precis som förut med tjänster som kloklippning, kattpassning och liten en webbutik med djurtillbehör etc. 

Årets stora nyhet 2023 är, att AD Djurlivet kommer lägga till hundkurser som valp, allmänlydnad och aktiveringskurser i takt som Anneli blir klar med de olika modulerna från sin egen hundinstruktörsutbildning via Royal Dog Education i Göteborg.

Det kommer att komma kurser under våren/sommaren 2023 som är kostnadsfria eller har reducerat pris. Dem kurserna ingår i hennes utbildning till hundinstruktör. Mer info om detta kommer att aviseras i god tid här och på sociala medier. 

Vill ni handla större produkter som foder, kattsand och stora  klösträd som inte är med på sidan så skicka ett mail med produkt, antal, namn, adress och telefonnummer.  

Tjänsten kloklippning för hund och katt samt Kattpassning i hemmet är detsamma som innan.

AD Djurlivet strävar efter att all djurhantering baseras på positiv förstärkning som är belöningsbaserad träning genom att rätt beteende belönas och fel beteende ignoreras. Det blir mycket klickandet när rätt beteende formas genom s.k shaping. Beroende på situation så utgår man vilken metod som är bäst.

AD Djurlivet fortbildar sin personal efterhand som ny forskning kommer fram när det gäller djurträning för att mer och mer komma ifrån de föråldrade traditionella träningsmetoderna där metoderna baseras på de 4 konsekvenser som tyvärr används fortfarande.  

AD Djurlivet har både katter och hundar som är produkttestare och dem produkterna 'provsmakarna' gillar hamnar här och på så sätt vet AD Djurlivet att produkterna är hållbara och av bra kvalitet. 

Hälsningar 
AD Djurlivet